Slow Bal in De Doelen Studio

21 oktober 2022 | De Doelen Studio

Iedere keer is het weer een feestje als we in De Doelen Studio zijn. Inmiddels zijn we er met regelmaat te vinden. 

Heb je nog nooit eerder Slow Bal gedanst en ben je nieuwsgierig? Dan is dit het moment om het eens uit te proberen. We beginnen de avond met een spoedcursus Slow Bal waarin je de basispassen leert en natuurlijk een paar fancy moves om mee te shinen op de dansvloer. Daarna staat de hele avond in het teken van heerlijk dansen op langzame jazzmuziek van ‘back in the day’.

Voor iedereen die al wel Slow Bal danst, of ervaring heeft met dansen op langzame muziek, is dit een van de leukste avondjes uit om al je moves in de praktijk te brengen en een gezellig dansje te drinken met je mededansers. 

 

 

Dansen met of zonder eigen partner

Vind je het leuk om vrienden en/of familie mee te nemen naar deze gezellige dansavond? Dan moet je dat vooral doen! Maar ook als je geen dansliefhebbers om je heen hebt, ben je van harte welkom. Tijdens de workshop en tijdens het dansen wisselen we namelijk regelmatig van danspartner. Slow Bal is namelijk een ‘social dance’, wat betekent dat je niet vast zit aan een danspartner (als je dat niet wilt). Dus singles, solo’s of wat je ook bent: doe mee!

Twijfel je nog of Slow Bal wel voor jou is?
Lees hier de 10 redenen om te beginnen met Slow Bal!

Club-Key-Slow Bal© Maarten Laupman
Slow Bal in De Doelen Rotterdam

Praktische info:

Datum: vrijdag 21 oktober 2022

Tijd: 19.00 – 23.00 uur

19.00 uur: Deur open
20.00-20.45 uur: Slow Bal Workshop
20.45-23.00 uur: Dansen!

Locatie: de Doelen Studio, Schouwburgplein 50 in Rotterdam
Inschrijven: Niet nodig
Prijs: Gratis!

Maher’s Kitchen

Voor de workshop en het dansen is er de gelegenheid te eten in de Doelen Studio. We hebben het zelf voorgeproefd en het is een absolute aanrader.

De Syrische chef Maher Al Sabbagh is terug met zijn smakelijke buffet in de Doelen Studio. Niets is hem te gek. Telkens verrast hij de eters weer met eeuwenoude Palestijnse gerechten, Siciliaanse anti-pasti, Syrische soepen, maar ook oer Hollandse toetjes als hang-op. 

Het buffet opent om 18.30 uur
Prijs: €22,50 (pin only in de Doelen Studio)
Reserveren via de website van De Doelen (uiterlijk 2 dagen van tevoren)