Slow Bal Weekend

23-25 juni 2023 | Hamburg (Duitsland)

Slow Bal Weekend in Hamburg

Slowfeet Studio reist af naar Hamburg, Duitsland, voor een super tof Slow Bal Weekend georganiseerd door Balboa Factory!

Begin je heerlijke Slow Bal weekend met de “Friday Shuffle” op vrijdag 23 juni en doe mee aan de Slow Bal tasterles met Deirdre & Mark van Slowfeet Studio in Rotterdam. Zaterdag en zondag gaan we verder met de workshops. Er zullen twee niveaus zijn. Let’s go Slow!

Beginners (basis)
Dit niveau is voor alle dansers die nog niet eerder Slow Bal hebben gedanst. Het is belangrijk dat je je prettig voelt in een ‘closed connectie’ (borst tegen borst), omdat heel kenmerkend is aan Slow Bal. In dit level leer je de basispassen en eerste figuren en krijg je gevoel voor ritme en dansen in een closed connectie. 

Intermediate/Intermediate Plus
In dit level gaan we ervan uit dat je een goede basiskennis van Slow Bal hebt en ook al eerder diverse Slow Bal workshops hebt gevolgd. Basisstappen en figuren als de ‘Slow Out’ en ‘Swivels’ zijn je bekend. Dit niveau gaat over muzikaliteit en improvisatie in een gesloten en open danspositie en een verdieping van “gevoel en flow”.

Meer weten over dit weekend?
Kijk dan op de website van de organisatoren en meld je daar aan!

Deirdre International Slow Bal