7 nov 2021: Swing Swing Swing

7 nov 2021: Swing Swing Swing

‘Swing, swing, swing, swing everybody start to swing’

Swing in Rhythm en Slowfeet Studio slaan de handen ineen om jou helemaal in swingshape te krijgen. Stof je dansschoenen maar af en trek je dansoutfit aan, want we brengen de Lindy groove en je Slow Bal charme weer helemaal in je systeem. Kom op zondag 7 november met ons dansen op de langzame en snelle tunes van de DJ.

Heb je nog nooit Slow Bal of Lindy Hop gedanst? Daar kunnen we wat aan doen. Er zijn workshops voor iedereen die deze dansen eens wil uitproberen. Tot slot hebben we ook nog een kleine verrassing voor je. Je ticket voor het feestje is tevens je lot voor onze swingloterij. Hiermee kun je een super dansbare prijs winnen.

Praktische info:

Wanneer: 7 November 2021
Tijd: 14.00 – 19.00 uur
Locatie: Willem Buytewechstraat 36-40 in Rotterdam
Inschrijven: Ja voor de workshops, nee voor het social dansen
Kosten: 10 euro

Workshops

Swing it slow met Slow  Bal

In de beginnersworkshop Slow Bal leer je de basispassen van deze mooie en zwierige Swingdans. Het gaat bij Slow Bal allemaal om de connectie met je partner. Samen creëer je een dans die zowel super leuk is als elegant.
Tijd: 14.00 – 15.00 uur

Swing it out met Lindy Hop

Zit je barstensvol energie en ben je er helemaal klaar voor om los te gaan op de dansvloer? Dan is Lindy Hop iets voor jou. In een uur leer je de basisprincipelen van deze geweldige en expressieve dans.
Tijd: 15.00 – 16.00 uur

Workshoprooster

14.00 – 15.00 uur: Swing it Slow met Slow Bal
15.00 – 16.00 uur: Swing it out met Lindy Hop

Kosten: 10 euro per persoon per workshop (partyticket inbegrepen)

Let op: swingdansen zijn sociale dansen. Tijdens de workshops wisselen we dus ook van partner. Als je je inschrijft met een partner, kun je ervoor kiezen wel of niet mee te doen met de rotatie. De keus is aan jou!

dans workshop rotterdam

Feestje

We dansen in het nieuwe theater van Mooi Weer Enzo, Willem Buytewechstraat 36-40 in Rotterdam. Het feestje begint om 15.00 uur en duurt tot 19.00 uur. De toegangsprijs is 10 euro. Je speciale lot voor onze swingloterij is hierbij inbegrepen.

Goed nieuws: er komt een live band spelen!

Je hoeft je niet in te schrijven voor het feestje. Je ticket koop je aan de deur.

Coronamaatregelen

Omdat dit een sociaal evenement is met een open bar, zijn we verplicht om naar je QR-code te vragen in de CoronaCheck-App. Zonder deze code kunnen we je helaas geen toegang geven tot de workshops of het feestje.

Blijf alsjeblieft thuis als je symptomen hebt van corona, positief getest bent of als je in contact bent geweest met iemand die positief is getest.

 

Speciale credits:
Posterontwerp: Karina Dukalska
Fotografie: Julia Khadasevich