Dansen mag weer!

Dansen mag weer!

Toen we in maart 2020 Slowfeet Studio moesten sluiten vanwege de coronapandemie, hadden we nooit kunnen bedenken dat we zo lang dicht zouden blijven. Maar we hebben goed nieuws. Want we mogen weer binnen dansen!

We hebben daarom een aantal Slow Bal opties voor de Slow Bal dansers die al eerder lessen hebben gevolgd. Het reguliere lesprogramma met beginnerslessen begint weer in september 2021.

Slow Bal dansles swing warm up
Slow Bal dansles

Eerste Slow Bal Social

We moeten toegeven, het is nog niet echt een social. Maar: er wordt gedanst! Het is weer toegestaan om binnen te dansen om te oefenen. Daar maken we graag gebruik van. We hopen je daarom te mogen verwelkomen bij de eerste Slow Bal ‘social’ in ruim een jaar tijd!

Wanneer: Zaterdag 29 mei
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Cuartito Azul, Schoterbosstraat 17 Rotterdam
Kosten: 5,- p.p (voor twee uur)

Inschrijven Slow Bal Social

Vooraf registreren is verplicht, net als dansen met een vaste partner. We raden je aan om zelf een partner te zoeken. Als je daarbij hulp nodig hebt, dan kunnen wij je proberen te koppelen (geen garanties). Het is nog niet toegestaan om groepslessen te geven. Er zijn wel Slow Bal docenten aanwezig om je op weg te helpen. Heb je vragen over moves, de basic, of wil je wat feedback, dan kan dat dus zeker tijdens deze twee uur.

Slow Bal opfriscursus

Naast de eerste Slow Bal Social starten we met een opfriscursus voor iedereen die al eerder Slow Bal heeft gedanst. We hebben immers ruim een jaar niet meer gedanst! De cursus bestaat uit vijf lessen van 1,5 uur. We nemen eerst de basis onderhanden. Daarna gaan we aan de slag met de bekende Slow Bal moves.

Dag: donderdagen
Wanneer: 10 juni, 17 juni, 1 juli, 8 juli, 15 juli
Tijd: 18.45 – 20.15 uur (1,5 uur)
Locatie: Cuartito Azul, Schoterbosstraat 17 Rotterdam
Kosten: 75 euro per persoon
Docenten: Deirdre, Elmer and Joost

Inschrijven Slow Bal opfriscursus

Voorlopig is dansen met een vaste partner nog verplicht. Als je zelf geen partner hebt, zullen we je proberen te matchen (in overleg).

De cursus gaat door bij minimaal 6 koppels.

Leave a Reply