Slowfeet Studio

Een vintage dans op langzame jazzmuziek

Bij Slowfeet Studio hebben we een passie voor dansen op langzame jazz muziek. Onze focus ligt op Slow Bal, de mooiste van de verschillende swingdansen. Deze partnerdans heeft een fijne ontspannen flow. Speels en tegelijkertijd elegant.
Bij Swing draait het om plezier maken. Tijdens de lessen leer je hoe je connectie maakt met je danspartner. We leren je moves en technieken waarmee je vervolgens zelf kunt improviseren op de muziek. Registreer je als koppel of alleen als volger of leider. 

Let op: in verband met de huidige situatie rondom het coronavirus is Slowfeet Studio momenteel gesloten. We starten weer met reguliere lessen zodra partnerdans is toegestaan door de overheid. Helaas weten we nog niet wanneer dit zal zijn. Wil je op de hoogte gehouden worden? Stuur ons dan een e-mail: info@slowfeetstudio.nl

Lessen

Wekelijkse Lessen

Slow Bal dance classes to slow jazz

Leer Slow Bal tijdens onze wekelijkse lessen. Techniek, improvisatie, lichaamsbewustzijn en plezier maken zijn elementen uit onze lessen. Onze volgende 10-weekse beginnerscursus start in september.

Privélessen

Slow Bal

Slow Bal dance teachers

Privélessen zijn een perfecte manier om je eigen dansskills verder te ontwikkelen op jouw eigen tempo. Als je je wat onzeker voelt over je eerste danspassen, kan een privéles voor je eerste groepsles ook een goede manier zijn om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Openingsdans

Bruiloften

Slow Bal wedding dance choreography

De connectie en het langzame tempo van de muziek maken van Slow Bal ook de perfecte dans voor je bruiloft. Met wat romantiek en humor erin wordt het een openingsdans om niet te vergeten. (Foto: Vintage Fotografie)