Introductieworkshops Slow Bal

Introductieworkshops Slow Bal

In september beginnen de wekelijkse lessen Slow Bal weer. Daarom is het hoog tijd voor een aantal introductieworkshops in Slow Bal!

Tijdens deze danslessen maak je kennis met deze elegante en leuke swingdans. De lessen zijn voor iedereen die het leuk vindt om Slow Bal eens uit te proberen. Of je nu nieuwsgierig bent of overweegt om in september een cursus te volgen.

Tijdens een 1,5 uur durende workshops leren we je de basispas van Slow Bal. Daar voegen we natuurlijk ook nog een toffe move en wat styling aan toe, zodat je aan het eind van de les zelf – met je partner natuurlijk – een dansje kunt dansen.

We bieden twee opties:

Slow Bal workshopdata voor beginners

Zaterdag 24 juli – Introductieworkshop Slow Bal
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die Slow Bal eens uit wil proberen. Je hebt geen danservaring nodig om mee te kunnen doen.

Tijd: 14.00-15.30 uur
Locatie: Cuartito Azul, Schoterbosstraat 17 in Rotterdam
Prijs: 12,50 euro per persoon

Zaterdag 7 augustus – Slow Bal voor Lindy Hoppers
Speciaal voor iedereen die al danservaring heeft (denk aan Lindy Hop, Balboa of Salsa, Tango of Stijldansen), organiseren we een aangepaste beginnersworkshop Slow Bal. Het tempo van deze les ligt wat hoger dan in onze reguliere beginnersworkshop. Uiteraard is iedereen welkom om mee te doen.

Tijd: 13.00-14.30 uur (na de workshop is er een half uur tijd om zelf verder te dansen)
Locatie: Cuartito Azul, Schoterbosstraat 17 in Rotterdam
Prijs: 12,50 euro per persoon

Dansen in tijden van corona

Helaas gelden er nog een aantal coronamaatregelen waar je rekening mee moet houden:

  • Normaal wisselen we tijdens de les van partner. Dit mag nog niet, en zullen we tijdens de workshops daarom ook nog niet doen. Het is daarom wel van belang dat je je inschrijft met een partner. Als je je zonder partner inschrijft, zullen wij ons best doen je te koppelen.
  • Let op: we houden niet vast aan een traditionele man-vrouw verhouding. Voel je dus vrij om zelf de rol (leider of volger) aan te nemen die je zelf wilt.
  • Tijdens de les houden we zo veel mogelijk afstand van andere koppels. Minimaal 1,5 meter.
  • De bar is gesloten. Wil je iets drinken? Neem dan zelf wat mee.

Inschrijven voor de beginnersworkshops

Wil je je inschrijven voor de beginnersworkshop? Super leuk! Hieronder vind je een button die je naar het registratieformulier brengt. Na verzending ontvang je van ons een mail met verdere informatie.

(Het registratieformulier is in het Engels. Onze lessen worden in principe ook in het Engels gegeven, tenzij er geen anderstalige aanwezig is.)

Oh oh…. Twijfel je nog of je wel mee wilt doen? Lees hier de 10 redenen om met Slow Bal te beginnen.