Korting met de Rotterdampas

Korting met de Rotterdampas

Ben je in het bezit van een Rotterdampas? Dat komt dan mooi uit. We hebben namelijk maar liefst twee mooie acties voor Rotterdampashouders. 

Gratis proefles

Op 14 september heeft Rotterdampas een mooie last-minute actie gedeeld voor pashouders. Je mag namelijk gratis meedoen met een les Slow Balboa (ter waarde van 12,50 euro). Op dinsdag 21 september begint onze 12-weekse cursus. Het is dus het handigst om op 21 september aan te sluiten bij de eerste les. Zo mis je niks als je later besluit om de hele cursus te volgen. 

Wat je moet weten:

  • De les duurt 75 minuten en begint om 19.00 uur.
  • Slow Bal is een partnerdans. Het is dus handig om je samen met een partner aan te melden. Weet dat wij niet vasthouden aan de traditionele man-vrouw verhouding. Neem dus gewoon een vriend of vriendin, vader of moeder mee. Het maakt niet uit! Wil je daar mee over lezen? Klik dan hier.
  • De lessen worden in het Engels gegeven, tenzij iedereen in de les Nederlands spreekt. Wees gerust, de docenten spreken wel Nederlands, dus als je iets niet begrijpt, kunnen zij het in het Nederlands uitleggen. 
  • Normaal gesproken (pre-corona) wisselen we steeds van partner in de les. Op deze manier leer je beter dansen, en het is ook nog eens heel leuk om zo nieuwe mensen te leren kennen. Tijdens de eerste les zal er vanwege coronamaatregelen nog niet gewisseld worden van partner. Dat willen we later wel gaan invoeren, al blijft het uiteraard altijd vrijwillig. 

Wil je op 21 september meedoen met les? Stuur dan een mail naar info@slowfeetstudio.nl. Vermeld daarbij je naam en die van je danspartner, en ook jullie pasnummers. Per mail ontvang je alle belangrijke informatie van ons. 

Als je je inschrijft voor de volledige 12-weekse Slow Bal cursus, dan krijg je 25% korting op het volledige lesgeld. Je betaalt dus geen 149 euro, maar 111,75 euro. Je mag na je gratis proefles beslissen of je de rest van de cursus ook wilt volgen.