Schrijf je nu in voor de najaarscursus Slow Bal

Schrijf je nu in voor de najaarscursus Slow Bal

joost-slowbal-teacher

Het dansende leven heeft een lange tijd stil gelegen. Onze spieren zijn wat stroef geworden en onze knieën, die kraken een beetje. In de zomer konden we gelukkig weer een beetje beginnen met dansen. De heupen losschudden, hoofd leeg en gaan. Ik kijk dan ook enorm uit naar het najaar. Want we gaan weer van start met twee Slow Bal cursussen van 12 weken.

Beginners leren tijdens de danslessen de basis van Slow Bal. Ogenschijnlijk makkelijk, maar soms toch best wat lastiger dan je denkt. Natuurlijk gaan we ook coole moves doen, werken we een beetje aan je styling en lachen we als je per ongeluk op de tenen van je danspartner staat. Want ja, ook dat gebeurt wel eens.

De intermediate groep is al wat langer aan het dansen bij Slowfeet Studio. Samen hebben we al heel wat technieken besproken, moves gedanst en dansjes gedaan. We blijven opfrissen en wat we kennen verbeteren. Natuurlijk gaan we ook nieuwe dingen doen. En samen werken we toe naar een korte choreo.

dansles slowbal beginnersworkshop

Wat is er nieuw bij onze danslessen?

Het gaat sowieso weer leuk worden.
Een paar andere dingen die nieuw zijn:

  • We dansen niet meer op de Willem Buytewech. We verhuizen naar een van de prachtige ruimtes van de Toneel Vakschool Rotterdam.
  • De cursus duurt 12 weken i.p.v. 10 weken. Dat kwam net wat beter uit met de kerstvakantie.
  • De lessen duren nu 75 minuten i.p.v. 60 minuten. De tijd vliegt immers als je het leuk hebt.
  • Tussen de lessen is er 15 minuten tijd om zelf nog even te oefenen. De beginners kunnen dus nog even blijven hangen en de intermediates kunnen wat eerder komen om alvast warm te dansen.

De registratie is open! Schrijf je dus nu in voor 12 weken dansplezier.

Tot snel op de dansvloer!

Deirdre